Säljvillkor

Vi tillämpar följande regler och villkor för försäljare och utställare:

Parkerad bil
Det är strängt förbjudet att starta bilen mellan 10.00-15.00. Detta av rent säkerhetsmässiga orsaker.

Som säljare/utställare kör du in…
… på området mellan 06.30-09.30. Alla får därmed minst trettio minuter på sig att packa upp och vara färdiga vid 10.00 när vi öppnar för besökarna.

Visa hänsyn
Visa hänsyn till andra säljare. Bemöt andra såsom du själv önskar bli bemött.

Snyggt och fräscht område
När bakluckeloppisen är avslutad och du packat in dina saker i bilen städar du själv undan på din plats. Det ska vara snyggt runtomkring där din bil har stått under dagen. Tack.

Förbjuden försäljning
Förbjudet är det att sälja saker som ej är tillåtna enligt svensk lag eller kan verka stötande. Tex. Djur, vapen eller varupartier av nya prylar. Det är inte heller tillåtet att sälja mat, dryck eller fik för direktförtäring. Hembakat i större förpackningar är dock helt okej.

Marknadsföring
Du får inte marknadsföra konkurrerande verksamhet.

Ansvar
Skulle du råka ha sönder något för tex din säljgranne under dagen, eller något på marknadsplatsen, så är det du själv som är ansvarig för detta till 100%. Vi som arrangörer ersätter inga skador som uppkommer på området. Tex en bildörr som slås upp på grannbilen, om man råkar välta en lampa etc.

Packa ihop
Det är inte tillåtet att packa ihop före 15.00. Vi håller öppet till 15.00 och våra besökare skall självfallet ha samma förutsättningar att shoppa som de som kommer 10.30. När ni packar ihop, kolla en extra gång så ni fått med er alla era saker hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar saker.

Avbokning och överlåtelse
En bokad plats, där betalning erlagts till vårt bankgiro är ej återbetalningsbar. Du får däremot gärna överlåta din plats till någon annan. Kontakta oss ifall detta sker.

Information
För mer information kring vår bakluckeloppis, gå in på ”information” i menyn här ovan. Varmt välkomna!

Överträdelser av Ovan nämnda regler debiteras med en avgift om 400 kronor.