Information till besökare

Södra Sveriges Största Bakluckeloppis – en upplevelse för hela familjen!

Södra Sveriges Största Bakluckeloppis är en upplevelse från det att man svänger in bilen mot parkeringen. För faktum är att det är tomejtusan en upplevelse att bara parkera bilen. Det är tusentals människor överallt. När du väl parkerat din bil kommer du att röra dig mot vår entré. Det går alltid fort att betala sina 20 kronor i entré för alla över 10 år. Och när du väl kommit in på vårt stora område startar den riktiga upplevelsen.

Försäljare från hela södra Sverige står och säljer det de inte längre behöver. Vintern och sommarens storstädning i förråd, källare och skåp står på borden och ber om att få bli uppköpta av en ny ägare. Det omsätts enorma pengar denna dag till så väl köparnas som försäljarnas stora glädje.

Hos oss kommer varje bakluckeloppis flera hundra utställare. Ofta uppemot 400-500 stycken. Bland våra försäljare har vi också flera foodtrucks. Det finns munkvagn, langosvagn, glassvagn, hamburgare, tunnbrödsrullar, kebab och mycket mer. Du behöver inte gå hungrig!

Dessutom har vi alltid ett gratis hopp- och lekland på plats till barnens stora glädje. Hoppa och lek hur mycket ni vill – utan kostnad!
________________________

Öppettider för besökare
10.00-14.00. På grund av det stora intresset är vi stenhårda med tiden, ingen kommer in före 10.00.
________________________

Betalning
För att vara helt säker på att kunna köpa en vara är det bra att ha lite kontanter med sig. Men de allra flesta försäljare tar swish.
________________________

Mat & Snacks
Det finns matvagnar på området som förser alla besökare. Vi har ett utbud av foodtrucks och försöker alltid ha en variation av glassvagnar, hamburgare, langos, munkar och mycket mer!

________________________

Entré
Det kostar 20:- att besöka denna bakluckeloppis. Barn under 10 år gratis.
________________________