Information

Information
Det finns 500 bokningsbara platser. Bokar en plats gör man via vårt bokningssystem här på hemsidan. Endast större fordon såsom lastbil och buss bokas via telefon (0708787881)

Din plats är bokad från och med att du betalat för din plats. Detta gör du antingen genom  swish, faktura eller med ditt kontokort i samband med bokningen.

Er bokningsbekräftelse kan dröja upp till en vecka efter att du bokat då detta görs manuellt. Har den inte kommit inom en vecka ber vi er höra av sig till oss.

________________________

INFORMATION TILL DIG SOM KNALLE ELLER MATVAGN!
Bokning av plats görs ENDAST per telefon till 0708787881. Svarar ingen så skickar du ett sms så ringer Kim upp dig.

Har du inte fått platsen bekräftad på telefon av Kim Ahlqvist har du heller ingen bokad och kan därmed inte räkna med att bli insläppt på området. Har du som knalle eller innehavare av matvagn bokat plats genom Nybroloppis.se återbetalas pengarna vid entrén.
________________________

Priser
Personbil VIP, 350:- (6×3 meter)
Personbil (Max 500cm), 175:- (6×3 meter)
Personbil med släp, 275:-(6×6 meter)
Husbil/buss (minst 500cm, max 650cm), 300:- (7×3 meter)
Större Husbil/Buss (Minst 650cm, max 800cm) 375:- (8x3m)
Marknadsknalle/Foodtruck: Ring 0708787881
________________________

Öppettider för besökare
10.00-15.00. På grund av det stora intresset är vi stenhårda med tiden, ingen kommer in innan 10.00.
________________________

Öppettider för säljare
06.30-09.30. Vi släpper på bilarna från 07.00. Vid 09.30 stänger vi grindarna för inkommande fordon (säljare) så var i god tid. Alla får därmed minst trettio minuter på sig att packa upp och vara färdiga vid 10.00 när vi öppnar för besökarna.
________________________

Betalning
Betalning av din plats sker i samband med din bokning. Det finns tre sätt: Via Swish, kontokortet eller genom faktura. Payson administrerar de två sistnämnda alternativen och är säkert. Endast det bästa är gott nog och därför har vi valt Payson.
________________________

Avbokning
Det går tyvärr inte att avboka en plats man bokat och betalat för. Skulle du få förhinder så kan du däremot överlåta din plats till någon annan. Skulle du överlåta den till någon annan, vänligen kontakta oss så att vi kan genomföra en namnändring.
________________________

Mat & Snacks
Det finns matvagnar på området som förser alla besökare och säljare med allt från langos, hamburgare, korv med bröd och frallor till kaffe, läsk, kakor och annat gott.
________________________

Entré
Det kostar 10:- att besöka denna bakluckeloppis. Barn under 12 år gratis.
________________________

Övrigt

  • Man får gärna ta med sig bord och ställa bakom bilen. Det finns tyvärr ej bord att hyra av oss. Det är också helt okej att ha med sig en klädställning att ställa bakom bilen. Har man inget bord fungerar filtar, presenningar eller liknande.
  • När du säljer på vår bakluckeloppis är vi enligt svensk lag tvungna att erhålla ditt namn, adress, telefonnummer samt personnummer. Detta är ett krav för att få sälja på loppis enligt lagen om Torg- och marknadshandel. Dessa uppgifter förs ej vidare. De används heller inte till någonting. Vi är helt enkelt bara skyldiga att spara dessa.

________________________

Tänk på

  • Att du som besökare blir älskad om du inte slänger fram en femhundralapp.
  • Att du som säljare försöker ha med dig en stadig växelkassa, det behövs!
  • Att man får nöjda kunder om man kan erbjuda något så enkelt som en kasse att bära sakerna i.
  • Att du som säljare bör ha med dig något att övertäcka dina saker med ifall det blir regn. Har man inte en presenning kanske man har svarta sopsäcker att klippa sönder och göra stora och platta.
  • Närmaste uttagsautomat finns i Nybro centrum, cirka en kilometer bort.